Dagje uit Limburg

Vandaag heeft u een dagje uit Limburg op de planning staan. Maar wat te doen in Limburg? Maastricht Marina heet u van harte welkom. Maastricht Marina – voormalig Jachthaven Pietersplas – kan zorgen voor een bijzondere ervaring op het water. Behalve dat de omgeving van Eijsden en Maastricht bol staat van recreatieve activiteiten, kan Maastricht Marina een waardevolle toevoeging aan uw dagje uit in Limburg zijn. De vraag: “wat te doen in Limburg” zal niet langer door uw hoofd spoken!

Varen in Limburg

Varen in Limburg is een ervaring die niemand ontnomen mag worden. Het is een bijzondere belevenis en Maastricht Marina maakt dit avontuur extra speciaal. U kunt bij ons een jachtschipper huren, een vaarles afnemen of een privé cruise boeken. Onze ligging te Maastricht maakt ons ideaal voor een rondvaart in Limburg en een dagje uit in Limburg. De vraag wat te doen in Limburg is onmiddellijk beantwoord wanneer u een blik werpt op onze omgeving: plezierjachten, watersporters, dagstranden en hartje Maastricht.

Rondvaart Limburg

Wilt u een rondvaart Limburg gaan maken met familie, vrienden of collega's? Ook dan kunt u bij Maastricht Marina terecht. Het nadeel van grote rondvaartboten is dat ze altijd zo vol geboekt zijn. Vaak is er op het dakterras geen ruimte meer en heeft u zodoende geen andere keuze dan binnen zitten. Wilt u een keer echt genieten van de wateren van Limburg? Boek dan via Maastricht Marina een privé rondvaart Limburg (voor kleine groepjes). Onze professionele kapitein laat u de mooiste plekjes vanaf het water zien en u heeft geen last van andere groepen mensen. U mag zelfs zelf kiezen waar u heen vaart! Neem contact op met Maastricht Marina en vraag na wat wij kunnen betekenen voor uw dagje uit in Limburg.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer