Wie zijn wij

Wij zijn Katinka en Eric van Nieuwenhoven. Vanaf 1 juli 2014 zijn wij de eigenaren van Maastricht Marina (voorheen Jachthaven Pietersplas). Hiermee komt voor ons een droom uit. We zijn al vele jaren enthousiaste watersporters en al langer op zoek naar een uitbreiding van de motorbootvaarschool (Big Easy) waarmee we sinds 2005 actief zijn vanuit Roermond.

De afgelopen 20 jaar hebben we in binnen- en buitenland gevaren met zowel motor- als zeilboten. Tijdens onze vaartochten hebben we veel jachthavens gezien. Uit eigen ervaring weten we dat Maastricht Marina een van de best verzorgde en mooist gelegen jachthavens van Nederland is.  We zijn er dan ook trots op dat wij eigenaren van deze fantastische haven zijn.

We wonen in de woonark ’Drijver’ in de jachthaven. Vanuit onze nieuwe drijvende woning hebben we een schitterend uitzicht op de Maas en de jachthaven. Hiermee komt voor ons nog een droom uit: wonen op het water! De komende jaren gaan we er voor zorgen dat het hoge kwaliteitsniveau van de jachthaven gehandhaafd blijft en dat de dienstverlening blijft aansluiten bij de  behoefte van de moderne watersporter.

Tot ziens in Maastricht Marina!

Katinka & Eric

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer