Watersport Maastricht

Bij watersport Maastricht hoort een bezoek aan jachthaven Maastricht Marina. Houdt u van de watersport, dan is Maastricht een uitstekende locatie om te gaan ontdekken. Wilt u zelf een keer varen op een motorboot? Vanaf het water krijgt u een heel ander (maar net zo mooi!) beeld van Maastricht. Een bezoek aan onze jachthaven Maastricht hoeft niet voor 1 dag, u kunt met uw boot aanmeren en zo lang als u wilt overnachten of stallen in onze jachthaven in Maastricht. Neem direct contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Zeilen Maastricht

Heeft u een speciale gelegenheid waarbij u de Maastrichtse watersport wilt gaan verkennen, zoals zeilen? Ook met uw zeilboot kunt u aanmeren in jachthaven Maastricht Marina. Watersport Maastricht houdt natuurlijk ook in dat u gaat bootvaren. Neem bijvoorbeeld eens een vaarles en probeer op die manier een sportieve dag op het water te beleven. Ook kunt u met een kleine groep een boottochtje organiseren bij ons, en op die manier de watersport in Maastricht te ontdekken.

Na de watersport in Maastricht

Klaar met sporten en nog even nagenieten van de mooie bourgondische stad Maastricht? Ook na het aanmeren kunt u nog gebruik maken van de diensten van Maastricht Marina. Als bezoeker van onze jachthaven in Maastricht kunt u gebruik maken van al onze sanitaire voorzieningen. Omdat het in deze tijd onmisbaar is hebben wij natuurlijk ook gratis wifi. Zin om een hapje te eten na het sporten? Bezoek dan het restaurant SOFA, op een steenworp afstand van Pietersplas.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer