Watersport Limburg

Voor waterrecreatie en watersport moet u in Limburg zijn, er is namelijk een hoop te beleven op de Limburgse plassen! Zoekt u leuke outdoor activiteiten in Limburg? Lees wat er allemaal te doen is en hoe jachthaven Maastricht Marina u van dienst kan zijn tijdens het uitoefenen van uw Limburgse outdoor activiteiten.

Outdoor activiteiten Limburg

U bent een outdoor type en op zoek naar leuke outdoor activiteiten in Limburg. Heeft u al eens aan de watersport gedacht? Rondom de Pietersplas in Maastricht kunt u onder andere zwemmen, zeilen en natuurlijk boot varen. Maastricht Marina is een moderne jachthaven in de nabijheid van een mooi dagstrand. Om een echte beleving te krijgen van de watersport in Limburg raden wij een privé rondvaart of boottocht aan. Heeft u zelf een boot of jacht dan kunt u de Pietersplas zelfstandig verkennen. Heeft u nog geen boot dan kunt u ook een boot huren, wellicht in combinatie met het behalen van uw Klein Vaarbewijs 1 bij onze vaarschool.

Varen, surfen en zeilen in Limburg

Hebben we het over watersport in Limburg, dan hebben we het o.a. over varen, surfen en zeilen. Aan onze jachthaven is een vaarschool toegevoegd waar u uw vaarbewijs kunt halen. Net als op andere wateren in Limburg kunt u op de Pietersplas ook surfen en zeilen. Bovendien is het water schoon genoeg om in te zwemmen. Verder zijn er op de plassen in Limburg voldoende gelegenheden om te surfen zoals ook op de Pietersplas. Een vakantie vol outdoor activiteiten in Limburg is dus prima vertoeven! Jachthaven Maastricht Marina heeft alle voorzieningen om uw bootverblijf in Limburg uiterst aangenaam te maken.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer