Boot vakantie in Zuid-Limburg

Een vakantie in Zuid-Limburg is op veel verschillende manieren in te vullen. Voor de hand liggend is natuurlijk het wandelen en fietsen in Zuid-Limburg. Jachthaven Maastricht Marina wil nog iets aan dit idee toevoegen: heeft u al eens gedacht aan een boot vakantie in Zuid-Limburg? Heeft u een bootje of misschien wel een jacht? Breng uw vakantie dan door in Zuid-Limburg. Ook wanneer u een boot heeft gehuurd kunt u gezellig aanmeren bij Maastricht Marina. Tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van onze luxe jachthaven. Neem contact met ons op voor meer info of reserveer online!

* Actie: bij een verblijft van minimaal twee nachten krijgt u één nacht gratis!

Combinatie van wandelen en fietsen

Zoals u weet heeft Zuid-Limburg een prachtig heuvelland welke u het beste kunt verkennen op de fiets of te voet. Vele mooie wandelroutes zijn voor u uitgestippeld en laten de geweldige karakteristieken van Zuid-Limburg goed zien. Meer aan in onze luxe jachthaven en ga vanuit daar wandelen in Zuid-Limburg. Niet alleen het heuvelland maar ook Maastricht zelf is een unieke bourgondische stad met fraaie bezienswaardigheden en activiteiten! Neemt u graag de fiets? Ook voor de recreatieve fietser heeft Zuid-Limburg puike fietsroutes boordevol verrassingen.

Luxe faciliteiten bij Maastricht Marina

Wanneer u per boot een bezoek aan Zuid-Limburg brengt hopen wij dat u ervoor kiest om bij jachthaven Maastricht Marina aan te meren. Vanuit de haven kunt u gaan wandelen of fietsen in Zuid-Limburg of kiezen voor een van de andere mogelijkheden in Limburg. De plas Oost-Maarland ligt om de hoek en ook België ligt bijna binnen handbereik. Nabij Maastricht Marina kunt u luxe dineren bij SOFA waarvan u uitkijkt op het Limburgse landschap. Tevens maakt u bij ons gebruik van de grote steigers en ligplaatsen, de sanitaire voorzieningen, wifi en veiligheid. Ligplaatsen zijn ook voor een paar dagen te huur!

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer