Varen in Maastricht

Bij Maastricht Marina staat pleziervaart voorop. De mogelijkheden omtrent boot varen zijn groot. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen een boot te huren of een boot te kopen. Zijn die stappen iets te groot voor u? Dan kunt u via Maastricht Marina ook op andere manieren kennis maken met de pleziervaart. U kunt bijvoorbeeld een vaarles nemen of cadeau geven of een privé cruise boeken. Daarnaast geniet u tijdens het varen in Maastricht van de prachtige omgeving van het Zuiden van ons land. Bekijk snel de mogelijkheden van onze jachthaven, vaarschool en overige diensten. Boot varen begint met Maastricht Marina.

Plezier van het boot varen

Pleziervaart doet u om te ontspannen. Vanaf en op het water is zo veel te zien en te beleven, daarom is de pleziervaart ook zo populair en een ervaring die u niet mag missen. Gaat u varen in Maastricht, dan kunt u kiezen uit diverse toeristische vaarroutes in Limburg. Maastricht Marina is dan een prima locatie om te overnachten.

Boot varen voor iedereen

Boot varen is voor iedereen. Wilt u graag een keer gaan varen in Maastricht maar heeft u geen schipper of wilt u zelf ook een keer kunnen relaxen? Dan is het bij Maastricht Marina mogelijk een schipper in te huren. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over het verkeer, de koers of andere zaken waarbij oplettendheid vereist is. Boot varen is voor iedereen leuk, en dat willen wij laten zien. Vraag vrijblijvend informatie op over deze speciale service.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer