Motorboot varen: een uniek belevenis cadeau!

Zoekt u een origineel cadeau voor een speciaal persoon in uw leven? Wat dacht u dan van een middagje motorboot varen als cadeau? Zelf kunt u natuurlijk ook mee. Motorboot varen is een uniek en leuk cadeau om te doen waaraan zowel gever als ontvanger kunnen deelnemen. De belevenis is bovendien geschikt voor iedere gelegenheid waarbij cadeaus worden uitgewisseld: verjaardagen, vaderdag, moederdag, jubilea etc. Voor meer informatie neemt u even contact met ons op.

Varen als cadeau

U kijkt altijd vanaf de waterkant naar de voorbijvarende motorbootjes en motorjachten. Nooit eens gedroomd om zelf achter het roer te staan? Uw collega, partner, ouder of relatie wel! Via Maastricht Marina is het mogelijk om deze activiteit samen te gaan beleven. Kiest u voor een belevenis cadeau van Maastricht Marina dan kunt u deze belevenis namelijk samen met nog 4 anderen beleven! Dit belevenis cadeau is bovendien prima te combineren met een leuk dagje uit in Maastricht.

Begeleiding van een professionele instructeur

Uiteraard laat Maastricht Marina u niet aan uw lot over op het water. Een van onze professionele en gecertificeerde instructeurs gaat met u mee op pad zodat er niets mis kan gaan. U zult leren de motorboot te besturen en u gaat ook aanleggen in onze jachthaven. Het is een leerzame belevenis, maar plezier staat natuurlijk voorop. Dit cadeau om te doen is beschikbaar vanaf 1 uur varen. U krijgt van ons een cadeaubon die u kunt overhandigen aan de gelukkige, maar u kunt de cadeaubon natuurlijk ook zelf bewaren en de ontvanger verrassen op de dag zelf.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer