Praktijk Vaarles

CWO Motorboot 1 en 2

Bij het manoeuvreren met een motorboot komt in de praktijk meer kijken dan het lijkt op een windstille, zonnige dag. We adviseren beginnende watersporters om een ​​vaarcursus te volgen voordat ze gaan varen op de drukke waterwegen. Tijdens onze cursus leert u meer over de vaareigenschappen van motorboten, aanmeren, een ligplaats verlaten, in een kleine ruimte manoeuvreren en de voorschriften toepassen. De kennis en vaardigheden die u zult leren zijn onmisbaar wanneer u een vaartocht plant met een kleiner plezierjacht maar ook voor grote motorboten. Haal uw vaarbewijs bij Maastricht Marina. 

Als je nog geen serieuze plannen hebt, maar je wilt gewoon ervaren hoe het voelt om een ​​motorboot te besturen, kunnen we een vaar-clinic aanbieden. In twee of drie uur leer je enkele basisprincipes van het motorboot varen.

Prijzen

Afhankelijk van uw persoonlijke doel, zijn er verschillende cursussen beschikbaar. We bieden training op maat om aan uw persoonlijke behoeften te voldoen. De cursus kan individueel zijn, met een partner of een kleine groep (max. 4 personen). In onderling overleg bepalen we het programma en de planning.

Voor de lijst met cursussen en prijzen, klik hier >>

Boek praktijk vaarcursus motorboot

Als u een kwalitatief hoogwaardige, op maat gemaakte praktijk vaarles wilt boeken, klik dan hier >>

Haal je klein vaarbewijs 1 en klein vaarbewijs 2 bij Maastricht Marina.

Onze cursusboot

We varen met een Gillissen stalen motorvlet met een lengte van 10 meter. 

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer