Algemene informatie Vaarschool

CWO gecertificeerd

Onze vaarschool heeft 15 jaar ervaring met het geven van zowel praktijk vaarcursussen als ook opleidingen die voorbereiden op de VAMEX Vaarbewijsexamens. We zijn gespecialiseerd in motorboten en hebben al honderden beginnende watersporters het water op geholpen. Onze vaarschool is de enige door de CWO erkende motorboot-vaarschool in Zuid-Limburg. Dit betekent dat de vaarlessen, qua inhoud, methode en cursusboot voldoen aan de strenge eisen die de CWO stelt.  De instructeur is altijd een gecertificeerde professional.  De CWO (Stichting Commissie Watersport Opleidingen) is een samenwerkingsverband tussen ANWB, HISWA, Watersportverbond en RECRON.

Praktijk vaarcursus motorboot

Varen leert u  niet uit een boek. Het manoeuvreren met een boot en het toepassen van de vaarregels leert u alleen in de praktijk. Onze vaarschool beschikt over een eigen cursusboot. U vaart met een volledig uitgeruste Gillissen rondspant vlet met een lengte van 10 meter. Belangrijk in onze visie is dat de vaarlessen zowel leerzaam als ook leuk zijn. Het gaat tenslotte om pleziervaart!
 

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer