Algemene informatie Vaarschool

Maatwerk:  privélessen toegesneden op individuele behoefte

Wij weten dat mensen verschillende behoeftes hebben voor wat betreft de vorm, inhoud en intensiteit van training. Sommige mensen willen puur uit interesse een keer kennismaken met het motorbootvaren terwijl anderen plannen hebben een boot te gaan huren of kopen waarmee de binnenwateren of misschien wel grotere wateren worden bevaren.  Voor alle persoonlijke plannen en doelstellingen heeft Big Easy een geschikte vaarcursus die hierop aansluit. Voor alle cursussen geldt echter ook dat plezier voorop staat: het volgen van onze praktijk vaarlessen is leuk en is een ervaring die men niet snel vergeet!

CWO certificering

Big Easy Watersport is een CWO gecertificeerde motorboot vaarschool met 15 jaar ervaring. Dat betekent dat de kwaliteit gegarandeerd is omdat we lesgeven conform een erkende methode. Als alle onderdelen van de cursussen succesvol, volgens de CWO normen, worden afgerond krijgt de cursist het betreffende diploma uitgereikt. Cursisten kunnen er echter ook voor kiezen de cursus vrijblijvend te volgen zonder afsluiting met het diploma.

Onze cursusboot:

 

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer