Vaarles in Limburg

Vaarschool Maastricht Marina is hét adres om uw vaarbewijs te halen. Ook voor een proefles, privéles of pleziervaart kunt u bij onze vaarschool terecht. Wij leveren maatwerk maar ook standaard vaarlessen. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u adviseren welk type vaarles voor u het meest geschikt is. Een vaarles kan namelijk om verschillende redenen gewild zijn: om het vaarbewijs 1 of 2 te halen, als cadeau aan een dierbare of gewoon voor de lol. Onze vaarschool heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van vaarlessen en voldoet (als enige in Zuid-Limburg) aan de eisen van de Commissie Watersport Opleidingen.

Wat te verwachten van een vaarles?

Wanneer u bij vaarschool Maastricht Marina een vaarcursus afneemt kunt u indien gewenst gebruik maken van onze cursusboot. Vaart u liever met uw eigen boot dan is dit geen probleem. De vaarinstructie kan bovendien aangepast worden aan uw overige persoonlijke wensen. Afhankelijk van het type vaarcursus bieden wij vaarlessen vanaf minimaal 1 uur aan. Behalve stukjes theorie maakt u kennis met schroefwerking en roerwerking van de boot, het toepassen van de regels en het manoeuvreren bij het aanleggen en wegvaren.

Vaarcursus voor iedereen

Bij vaarschool Maastricht Marina kan iedereen een vaarles boeken. Een beginnende watersporter, een ervaren schipper die toe is aan een opfriscursus of speciale technieken wilt leren alsook groepen. Data en tijdstippen voor een vaarcursus kunnen altijd in overleg worden bepaald. Enthousiast geworden? Neem dan nu contact op met onze CWO gecertificeerde vaarschool en informeer naar de mogelijkheden voor uw vaarcursus.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer