Vaarbewijs halen in Limburg

U wilt of moet uw vaarbewijs halen en dat gaat u doen in Limburg. Bij Maastricht Marina kunt u onder uitstekende begeleiding uw vaarbrevet halen. U kunt kiezen voor zowel praktijk- als theorieles. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op het examen dat u gaat afleggen adviseren wij u om zowel praktijk- als theorielessen te nemen. Praktijkervaring op een boot maakt het begrijpen van de theorie namelijk een stuk eenvoudiger. Het vaarbewijs halen hoeft niet moeilijk te zijn, zolang u het maar onder goede begeleiding doet!

Vaarbrevet halen: vaarbewijs 1 of 2?

Er zijn verschillende vaarbewijzen die u kunt halen. Zo is er een onderscheid tussen vaarbewijs 1 en vaarbewijs 2. Vaarbewijs 2 is het vervolg op vaarbewijs 2. Beide certificaten kunt met behulp van vaarschool Marina behalen. Maastricht Marina is de enige CWO gecertificeerde vaarschool in Limburg. Dit betekent dat onze vaarlessen precies voldoen aan de strenge eisen van het CWO, de Commissie Watersport Opleidingen. U leest het, uw vaarbewijs halen in Limburg doet u het beste en het veiligste bij Maastricht Marina.

Vaarbewijs halen Limburg in 1 dag

Heeft u geen zin of geen tijd om erg lang bezig te zijn met het halen van uw vaarbrevet? Via Maastricht Marina is het ook mogelijk om uw vaarbrevet te halen in 1 dag. Met onze theoriecursus bereiden we u zo goed mogelijk voor op het examen. Wij geven u de extra uitleg die u nodig heeft zodat u met maar 1 dagje school uw vaarbrevet al kunt halen. Wij begrijpen namelijk dan in de schoolbanken zitten niet voor iedereen is weggelegd. Vergeet niet zelf de stof nog te herhalen! Neem contact met ons op wanneer u uw vaarbewijs wilt halen in Limburg.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer