Uniek overnachten op het water? 

Toe aan een bijzondere ervaring? Wellicht is uniek overnachten op het water dan iets voor u! Geniet van een schitterend uitzicht vanaf uw eigen terras op het water en beleef het heerlijke vakantiegevoel vanaf het eerste moment dat u aan boord stapt. Onze woonboten zijn voorzien van alle gemakken zodat u zowel voor een korte of lange vakantie hier terecht kunt. Het is een unieke manier om lekker op het water te genieten van uw vakantie. 

Slapen op het water geeft ultieme rust

Onze woonboten zijn gelegen in een prachtige omgeving. Maastricht Marina bevindt zich in het glooiende Zuid-Limburgse heuvelland, bekend als een van de mooiste landschappen van Nederland. Omringd door water, veel boten en de stad Maastricht op slechts 3.5 kilometer afstand, maakt dit tot een geweldige locatie. Aangezien de ligging niet ''hartje stad'' is, heerst er een oase van rust. Dit maakt het mogelijk dat u lekker tot rust kunt komen, u geen stadsgeluiden gaat ervaren, maar juist wakker wordt met het geluid van watervogels. Wanneer u zin heeft om de bruisende binnenstad van Maastricht te ontdekken, kunt u dit gerust met de fiets doen. Het centrum is namelijk maar 10 minuten met de fiets verwijderd van de woonboot. Het is dan ook beslist een aanrader om uw fietsen mee te nemen of fietsen bij ons te huren. Bovendien kunt u uw auto gratis parkeren op het jachthaventerrein. Kortom: een unieke overnachting op een bijzondere locatie. 

Uniek overnachten op het water; verblijf in een bootlodge

Indien u een unieke overnachting in Nederland wilt beleven, heeft u diverse keuzes bij ons. Zo kunt u verblijven op een 2- of 4-persoons bootlodge. Onze bootloges, ook wel gezien als Tiny Houses, beschikken over alles wat u maar nodig heeft gedurende uw vakantie, zoals: een ruim bed, een badkamer met toilet en douche, volledig ingerichte keuken, woonkamer met TV en een buitenterras op het water. Om de belevenis extra speciaal te maken kunt u een bootje bij ons huren om geweldige tochten te maken over de Maas en de Pietersplas. 

Genieten, genieten én nog eens genieten..

Naast de unieke overnachting , is er in de omgeving van Maastricht Marina nog veel meer te ontdekken. Deze omgeving biedt voor elk wat wils. Zo kunt u 's avonds lekker eten bij het restaurant SOFA dat direct grenst aan de jachthaven, kunt u shoppen en terrasjes pikken in het bruisend Maastricht. Tevens vaart er een watertaxi tussen de jachthaven en het centrum van Maastricht. Daarnaast kunt u ook een mooie fietstocht maken door het Limburgse heuvelland, jeu de boules spelletjes spelen, lekker barbecueën en picknicken op onze ligweide aan de waterkant. Ten slotte, mag een vaar clinic motorbootvaren niet ontbreken: leer zelf varen op een motorjacht en leer de trucjes van manoeuvreren. 

Overnachting boeken?

Een unieke overnachting in Nederland is geen standaard overnachting, maar juist een zeer bijzondere en speciale ervaring. Super leuk om met het gezin of met uw partner te beleven. Voor meer informatie of het boeken van een unieke overnachting op het water, klik hier >>

Onderstaand vindt u afbeeldingen van de overnachtingsmogelijkheden. Voor meer foto's van deze boten, klik dan op de naam van de boot.

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer