Teambuilding activiteiten Limburg

Bent u op zoek naar teambuilding activiteiten in Limburg? Of een leuke activiteit als bedrijfsuitje in Zuid-Limburg? Vaarschool Maastricht Marina biedt diverse wateractiviteiten aan als teambuilding activiteiten Limburg of als bedrijfsuitje Zuid-Limburg. Laat uw team groeien of neem uw afdeling mee op een pleziervaart. Overleggen, vergaderen of afspreken met uw relaties kan bovendien ook prima tijdens een boottocht. Uiteraard worden alle activiteiten veilig uitgevoerd en onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs.

Bedrijfsuitje Maastricht

Maastricht is een prachtige stad in een prachtige omgeving. Verken deze omgeving eens vanaf een andere plek: het water. Maastricht Marina kan u verschillende activiteiten op het water aanbieden die geschikt zijn als bedrijfsuitje Maastricht. Denk bijvoorbeeld aan een workshop boot varen, racen op het water of een speurtocht met sloepen op het water. U krijgt allemaal de kans om aan het roer te staan van een echte motorboot! Een bedrijfsuitje Maastricht op het water zorgt voor goede teambuilding: men moet goed naar elkaar luisteren en elkaar vertrouwen. Het is een leuke en leerzame ervaring die uw collega's of werknemers niet snel zullen vergeten.

Persoonlijk afgestemd bedrijfsuitje Zuid-Limburg

Onze programma's staan niet vast, zij kunnen aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. Voor groepen tot wel 15 personen kunnen wij een persoonlijk afgestemd bedrijfsuitje of teambuilding activiteit verzorgen. De activiteiten vinden plaats in de buurt van Maastricht. Eventueel kunt u de activiteit combineren met een bezoek aan het Limburgse heuvelland en het centrum van Maastricht. Geef uw wensen aan ons door en wij stellen voor u een programma op.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer