Speciale overnachtingen in Nederland

Speciale overnachtingen worden steeds populairder. Mensen die bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg willen, zoeken meer dan een standaard hotel. Een overnachting op het water maakt de hele belevenis uniek. Maastricht Marina biedt mensen deze unieke belevenis. Wij hebben een zeilend vrachtschip omgetoverd tot een privé hotel op het water. Het schip “Op hoop van zegen” is volledig gerenoveerd en heeft alle moderne voorzieningen die u gewend bent. Speciale overnachtingen in Limburg zijn hier verzekerd!

Lekker wegdromen op het water

Even tot rust komen, weg van alle alledaagse drukte? Dat kan tijdens een speciale overnachting op onze tjalk in Maastricht. Daarnaast heeft u ook de keuze uit een Tiny House op het water, voor twee of vier personen. U ontwaakt met het geluid van vogels en het rustige geluid van het water dat tegen de boot kabbelt. Geniet van een smakelijke lunch of diner in het aan onze haven grenzende restaurant SOFA. 's Middags kunt u de binnenstad van het bourgondische Maastricht gaan verkennen of juist eropuit gaan in het omringende Limburgse heuvellandschap. Wilt u liever bij het water blijven? Dan kunt u ook genieten van een drankje op ons nieuwe drijvende terras. Bij Maastricht Marina heeft u echt plezier óp het water!

Speciale overnachtingen als cadeau

Zoekt u een romantisch, origineel cadeau voor uw partner? Dan is één of meerdere speciale overnachtingen in Maastricht zeker een goed idee. Maastricht Marina regelt alles en u hoeft verder niets mee te nemen als alleen uw eigen spullen. Het schip is voorzien van moderne keukenapparatuur zoals een magnetron, koffiezetapparaat en een waterkoker. Ook sanitaire voorzieningen zijn beschikbaar en voldoen aan alle hedendaagse gemakken. Zo kunt u optimaal genieten van het bourgondisch Maastricht tijdens uw speciale overnachtingen in Nederland!

Parkeren bij Maastricht Marina is erg gemakkelijk. Wij bieden ook ligplaatsen voor uw jacht, camperplaatsen en diverse andere diensten, waaronder vaarlessen (ook als cadeau).

Lees verder op onze website of plaats meteen een boeking voor deze speciale overnachting in Limburg, bij Maastricht Marina.

Benieuwd hoe de boten eruit zien, klik onderstaand op de naam van een van de boten en bekijk meer informatie en overige foto's

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer