Slapen op het water

Lekker op het terras zitten met uitzicht op het water. U geniet van al het voorbijgaande waterverkeer en waterpret. Het zou super zijn om daarna te overnachten op deze bijzondere plek. Bij Maastricht Marina is het nu mogelijk om te slapen op het water. Op ons schip “Op hoop van zegen” kunt u genieten van de stilte en van de vogelgeluiden. Na een fietstocht of wandeling kunt u blijven slapen in Maastricht, niet in een standaard hotel, maar in een 'hotel' aan het water.

Schip “Op hoop van zegen”

  • U verblijft in jachthaven Maastricht Marina op het schip “Op hoop van zegen”. Deze tjalk is in 1901 gebouwd als zeilend vrachtschip. Het schip, met een lengte van 18,5 meter en een breedte van 4 meter, staat volledig tot uw beschikking. Op hoop van zegen is volledig gerenoveerd en u bent voorzien van alle gemakken:
  • moderne meubels;
  • sanitaire voorzieningen waaronder douche, wastafel en toilet;
  • keukenapparatuur zoals een waterkoker, magnetron en koffiezetapparaat;
  • gratis wifi

Bekijk hier de foto's van het schip >>

Na het slapen aan het water

Wanneer u ontwaakt na het slapen op het water, kunt u genieten van verse broodjes die iedere ochtend beschikbaar zijn. Voor een uitgebreide brunch of lunch kunt u ook terecht in restaurant SOFA, dat direct grenst aan onze jachthaven. Houdt u de overnachting liever romantisch, dan kunt u ook kiezen voor een privé barbecue of picknick op onze ligweide.

Behalve slapen op het water, is er bij Maastricht Marina nog veel meer te doen. Blijft u graag bij het water? Dan kunt u genieten van onze ligweide aan de waterkant, vanuit onze jachthaven gaan varen, een privé minicruise boeken of een vaarles nemen. In de buurt bevinden zich Kasteel de Hoogenweerth en restaurant SOFA.

Voor meer informatie over onze jachthaven of over het slapen op het water, bezoek de andere pagina's op deze website of neem gerust contact met ons op.

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer