Telefoon: +31 (0)433671814
E-mail: info@maastrichtmarina.nl

Reserveren Camperplaats

* Aankomst is mogelijk van 13.00 tot 19.00 uur. Als u door omstandigheden later wilt aankomen dit graag vooraf afstemmen bij reserveren. Op de dag van vertrek dient de plaats uiterlijk om 13.00 uur te worden verlaten.
* Let op: reserveringen zijn niet vrijblijvend. Wij verwachten u gedurende de gereserveerde dag(en) en houden een plaats voor u  vrij. Het aantal gereserveerde dagen wordt in rekening gebracht.
* De camperplaats is geopend van februari tot en met december. Van 5 januari tot 2 februari zijn we gesloten. Tijdens de wintermaanden, 1 november - 1 april, is het havenkantoor op woensdag gesloten. Dat betekent dat aankomst op woensdag in die periode niet mogelijk is. Campers die al aanwezig zijn kunnen gewoon blijven staan, alle voorzieningen blijven beschikbaar.

Let op: Reserveringsverzoeken voor juli 2018 kunnen pas vanaf 1 februari 2018 worden gedaan. Reserveringen worden dan toegewezen zolang er vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Nieuws

Superhost Maastricht Marina: we hebben de status Superhost gekregen bij Airbnb. Dit is de definitie van een Superhost volgens A ...

> Lees meer