Privé cruise in Maastricht

Geen zin in andere mensen tijdens het varen, maar wilt u wel van dezelfde omgeving genieten? Bij Maastricht Marina kunt u een privé cruise boeken. Met een klein groepje vaart u tijdens deze minicruise langs de mooiste plekjes op het water. Uiteraard zullen er hapjes en drankjes verzorgd worden die u zelf kunt uitkiezen. Wilt u ook het Zuiden van het land ontdekken via het water? Boek dan deze privé boottocht en laat u eens helemaal in de watten leggen.

Minicruise als cadeau

Een minicruise is een uitstekend idee als cadeau. Verras bijvoorbeeld uw partner door met het hele gezin te gaan varen, of ga voor een romantisch dagje uit met z'n tweeën. Eventueel kan de privé cruise aangepast worden aan uw persoonlijke wensen. We kunnen namelijk samen vaststellen wat uw wensen voor de privé boottocht zijn. Geef een motorboot varen bon cadeau!

Minicruise in Limburg

Vanaf de Limburgse wateren krijgt u de mooiste plekjes te zien. U kiest zelf waar er aangelegd wordt en welke route er wordt gevaren. De minicruise gevaren onder leiding van een gecertificeerde en ervaren privé schipper. U bepaalt tevens zelf de tijd van het varen. Wilt u de privé boottocht echt bijzonder maken? Dan kunt u een basisinstructie varen aan het arrangement toevoegen en ook eens zelf aan het roer van het schip staan! Met de minicruise van Maastricht Marina is alles mogelijk. Wij stellen samen het programma op zodat de privé boottocht precies aan uw wensen voldoet.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer