Maastricht Marina: uw winterstalling te water!

Bij Maastricht Marina kunt u uw boot of jacht laten overwinteren in het water. Uw boot of jacht laten overwinteren in het water heeft enkele voordelen ten opzichte van het gebruik maken van een winterberging. Zeker nu de winters steeds milder worden is overwinteren in het water een prima plan. Overwinteren in het water is goedkoper dan het huren van een winterberging voor uw boot. Omdat u bij Maastricht Marina enkel betaalt voor een ligplaats in plaats van voor een winterberging zijn de kosten aanzienlijk lager. Maak op tijd een afspraak met onze jachthaven zodat u verzekerd bent van een winterplaats, en zorg ervoor dat uw boot winterklaar is!

Voldoende ligplaatsen voor winterstalling

In de winter fungeert Maastricht Marina voor sloepen, boten en jachten als winterhaven. Hiervoor hebben wij jaarlijks voldoende ligplaatsen ter beschikking. Onze winterhaven is ook geschikt voor grote boten tot wel 35 meter! Daarmee is jachthaven Maastricht Marina de ideale plek om uw boot te laten overwinteren. Bovendien hoeft u bij ons niet meteen voor een heel jaar te reserveren. Wilt u alleen in de winter een ligplaats reserveren? Dan kunt u kiezen voor een winterplaats. Overwinteren in het water doet u bij ons dus met voldoende opties en gemakken.

De winterhaven met ervaring

Wellicht bent u meer bekend met Maastricht Marina als Jachthaven PietersPlas. Jachthaven PietersPlas gaat verder onder de naam Maastricht Marina en levert nu nog meer service. Zoekt u een winterplaats waar uw boot veilig kan overwinteren in het water?  U kunt rekenen op de professionaliteit van Maastricht Marina. We hebben genoeg capaciteit, dus twijfel niet. Neem contact op met Maastricht Marina om te informeren naar onze tarieven en een ligplaats voor de winter te reserveren.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer