Overnachten op het water

Bekijk onze jachthaven vanuit het perspectief van een vogel, klik hier>>

Logeren op onze houseboats?

Wilt u graag een speciale overnachting op het water ervaren? Dan laten wij je graag kennis maken met onze houseboats, Tiny House(s) op water! Een bijzondere belevenis van een specialie overnachting op het water. De rustgevende werking van het  kabbelende water geeft een heerlijk vakantiegevoel vanaf het eerste moment dat u zich betreed op de houseboat.  In de gezellige, ruime slaapkamers is het goed toeven.  Buiten op het dek geniet u van de nautische sfeer in de haven en het prachtige uitzicht op het water en de Pietersberg.

Onze houseboats zijn gemonteerd op basis van een drijvende steiger waardoor u gemakkelijk aan boord kunt stappen. Wilt u genieten van een zonnige dag op het dak van uw verblijf? Onze drijvende Tiny Houses beschikken over een trap dat u brengt op het zonnige dakterras van uw houseboat. U heeft dit bijzondere verblijf in zijn geheel tot uw beschikking voor een overnachting op het water. Ondanks dat een overnachting op het water wat afwijkt van het 'normaal', ontbreekt het u aan niets. Onze houseboats zijn namelijk volledig voorzien van alle benodigde gemakken: twee ruime slaapkamers met queensize bedden, tweepersoonsbedden of een stapelbed, een eigen toilet + douche en een volledig ingedeelde keuken. En mocht u toch op de hoogte willen blijven van de ‘boze buitenwereld’ dan kunt u gebruik maken van de gratis Wifi-voorziening van de jachthaven.

De jachthaven en de omgeving

Maastricht Marina en omgeving hebben voor elk wat wils te bieden:

  • Lekker eten bij restaurant SOFA direct grenzend aan de jachthaven
  • Iedere morgen verse broodjes tijdens het seizoen
  • Shoppen en terrasjes pikken in bruisend Maastricht
  • Watertaxi tussen jachthaven en centrum van Maastricht (april tot oktober)
  • Wandelen en fietsen door het Limburgse heuvellandschap (U kunt bij het arrangement ook fietsen huren)
  • Een spelletje jeu de boules spelen
  • Vaar clinic motorbootvaren: vaar zelf op een motorjacht en leer manoeuvreren
  • BBQ en picknicken op onze ligweide aan de waterkant
  • Genieten van het rijke bourgondische Limburgse leven!
  • .........

Informatie, Prijzen & boeken

Ervaar uw verblijf als een luxe suite voor twee met een heerlijk opgemaakt bed bij aankomst. Voldoende handdoeken en beddengoed zijn aanwezig en inbegrepen.

Parkeren

U kunt uw auto parkeren op het afgesloten parkeer terrein van de jachthaven.  Als u fietsen meeneemt kunt u deze op het terrein neerzetten.

Bekijk ook eens onze bootlodge 4 persoons en bootlodge 2 persoons.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer