Overnachten in Tiny House op het water

Ieder persoon heeft zo zijn voorkeuren wanneer het gaat om een overnachting. Wij laten u kennis maken met een nieuwe vorm van accommodatie die voor veel mensen nog nieuw is. Een nieuw begrip dat ook langzaam in Nederland steeds vaker gebruikt wordt: Tiny House overnachten.

Een Tiny House is, zoals de naam al doet beweren, een volwaardige woning op kleine schaal. De Tiny Houses zijn duurzaam en hebben een veel kleinere ecologische voetafdruk. Ze zijn gericht op het simpele leven, waarbij u wel gebruik kunt maken van alle voorzieningen die je in een normale woning ook zou verwachten. Het overnachten in een Tiny House creëert ruimte om de natuur en omgeving in te trekken, zonder veel plaats in beslag te nemen. Bij Maastricht Marina kunt u overnachten in een Tiny House op het water!

Bijzonder overnachten in een Tiny House

Deze kleine, maar praktisch ingerichte, huisjes zijn ideaal voor een overnachting in de natuur, aan het water of op andere bijzondere plekken doordat ze zo milieuvriendelijk mogelijk zijn. Maastricht Marina biedt accomodaties op het water aan die als Tiny House worden gezien. Wanneer u gaat overnachten in zon Tiny House krijgt u de kans om even helemaal tot rust te komen. In de prachtige omgeving van het Zuid-Limburgse heuvelland heeft u niets anders nodig dan Tiny house overnachten, uzelf en wellicht nog gezelschap. Op een zo effectief mogelijke manier wordt er gebruik gemaakt van alle beschikbare ruimte in een Tiny House op het water. Wanneer u een Tiny House als accommodatie kiest, hoeft u dus niets in te leveren wat betreft luxe of comfort. Dit is dan ook de reden dat het ook in Nederland steeds populairder wordt om voor een dergelijke overnachting te kiezen.

Kies een drijvend Tiny House als vakantiehuis

Wanneer mensen er een paar daagjes op uit gaan, zoeken ze vaak een accommodatie die de verwachtingen doen overtreffen. Grote kamers, een groot zwembad en veel ruimte. Waarom zijn er dan toch steeds meer mensen die kiezen om te overnachten in een Tiny House? Er zijn een aantal redenen waarom een Tiny House overnachting een goed idee is:

  • De focus ligt op het buiten zijn in de natuur
  • Een milieuvriendelijkere overnachting
  • Ruimte voor alleen de essentiële dingen
  • Waardering voor de 'gewone' dingen in het leven
  • Meer tijd spenderen met het gezelschap

Ervaar zelf deze unieke vorm van overnachting op het water en dicht bij de natuur! Boek onze bootlodge voor twee personen of voor vier personen en ervaar het ontspannen gevoel van een Tiny House op het water.

Toch liever een andere bijzondere overnachting op het water? Bekijk dan eens onze tjalk bij de jachthaven van Maastricht Marina.

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer