Overnachten op het water

Altijd al een keer willen overnachten op het water? Bij Maastricht Marina is dit sinds kort ook mogelijk! Met z'n tweeën kunt u bij zonsondergang genieten van een kop thee of een glaasje wijn op het water. Vanaf het dek kunt u over het water staren.

Ervaar nu zelf de vrijheid van het water en boek een overnachting op het water bij Maastricht Marina. U heeft de keuze uit verschillende bootlodges (drijvende Tiny Houses) of onze Tjalk.

Een romantische overnachting aan het water

Als u op zoek bent naar een bijzondere, romantische overnachting, dan is overnachten aan het water perfect voor u. Een verblijf op ons uniek schip “Op hoop van zegen” zorgt meteen voor een ongekend romantisch en gezellig vakantiegevoel. Aan boord kunt u actief, maar ook lekker lui zijn. U kunt lekker uitrusten op de boot maar ook de omgeving van Maastricht en Zuid-Limburg verkennen.

U wordt gewekt door de vogeltjes en een prachtige zonsopkomst die vanaf het water nog mooier is. Ontbijten kan met verse broodjes en vanaf 12:00 uur kunt u terecht bij het restaurant grenzend aan onze jachthaven.

Benieuwd naar het schip waarin u overnacht? Lees meer op deze pagina.

Meer weten over Maastricht en omgeving?

Wilt u komen overnachten in onze jachthaven in Maastricht? Geniet dan ook van een dagje Maastricht. Pik een terrasje aan het prachtige Vrijthof, bezoek het fort op de Sint Pietersberg, de Sint-Servaasbasiliek of de Kasteelruïne. Komt u voor uw rust, dan kunt u ook lekker picknicken op onze ligweide of een van de vele rustige wandelroutes lopen.

Met de fiets op pad? In de directe omgeving van de jachthaven vindt u prachtige fietsroutes door het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Liever meer activiteiten op het water? Bij Maastricht Marina kunt u ook een (privé) mini-cruise boeken, zelf varen of een jachtschipper huren om de omgeving te water te verkennen.

Klik hier om de overnachting op het water te boeken.

Onderstaand vindt u afbeeldingen van de overnachtingsmogelijkheden. Voor meer foto's van deze boten, klik dan op de naam van de boot.

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer