Origineel overnachten

Maastricht Marina biedt u de kans om origineel te overnachten in Maastricht. U zult verblijven in een echte jachthaven, waar u kunt genieten van de rust en het kabbelende water. U kijkt uit naar de voorbijvarende boten terwijl u slechts 3,5 kilometer van alle leuke boetiekjes en terrasjes verwijderd bent! Maastricht Marina biedt u de kans om te overnachten op een echte boot, hiermee heeft u alle rust en privacy.

Origineel overnachten op een tjalk

Een overnachting bij Maastricht Marina is met zekerheid een originele overnachting, u overnacht namelijk op een geheel gerenoveerde tjalk. Dit is een boot van maar liefst 18,5 meter lang en 4 meter breed en u heeft deze helemaal voor uzelf! De tjalk is van alle gemakken voorzien, zoals een ruime kajuit met authentieke inrichting, een keuken (kombuis) met magnetron, koffiezetapparaat, en waterkoker. De slaapkamer is voorzien van een comfortabel bed en al het nodige sanitair. U kunt met een gerust hart op het dek een drankje drinken. Liever iets kleiners? Bekijk dan de mogelijkheden voor een Tiny House op het water.

Verken Maastricht, ervaar Limburg

Maastricht is een bijzonder boeiende omgeving in Zuid-Limburg, naast de gezellige karakteristieke binnenstad vindt u er een uiterst boeiend winkelaanbod en talloze aangename restaurants. Maar zodra u de stad verlaat komt u al snel terecht in de natuur van het mooie Limburg. U kunt  deze verkennen per fiets of te voet. Maar ook op de jachthaven zelf is meer dan genoeg te beleven, zo kunt u er een motorboot clinic doen, waarmee u leert manoeuvreren met een echte motorboot, of u kunt op uw gemakt jeu de boelen of barbecueën. Tenslotte kunt u een drankje drinken op het drijvende terras, u kijkt hierbij uit over het water en de boten die langs varen terwijl u van uw drankje geniet. Restaurant SOFA en Kasteel de Hoogenweerth liggen direct aan de jachthaven. Lees hier meer over de omgeving van Maastricht Marina.

Controleer de beschikbaarheid

Maastricht Marina ontvangt u graag op onze tjalk om u te voorzien van alle gemakken tijdens uw bezoek aan Maastricht. Neem contact met ons op voor meer informatie of uw reservering. Voor meer informatie of het boeken van een unieke overnachting op het water, klik hier >>

Bekijk hieronder alvast hoe onze boten eruit zien. Ook kunt u meteen doorklikken om zo meer foto's en afbeeldingen te zien van de mogelijkheden.

Bootlodge voor 2 personen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bootlodge voor 4 personen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer