Evenementen 2019

Andre Rieu

André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook in 2019 tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openlucht concertzaal op  4, 5, 6, 7, 11, 12, 13, 14, 19, 20 en 21 juli. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het worden wederom onvergetelijke avonden vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: Heel veel romantiek!

 

TEFAF

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als 's werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht 2019 verwelkomt 38 nieuwe exposanten. De line-up van 276 exposanten op TEFAF Maastricht, die 7.000 jaar kunstgeschiedenis beslaat, belooft privé- en institutionele verzamelaars een ongeëvenaarde verzamelmogelijkheid te bieden. Naast de traditionele gebieden van de oude meesters, antiek en klassieke oudheden die ongeveer de helft van de markt beslaan, vindt u ook moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden, 20e-eeuws design en werken op papier.

De 2019 editie van TEFAF Maastricht loopt van 16 - 24 maart 2019.

 

Preuvenemint

Van donderdag 22 t/m zondag 25 augustus 2019 zindert de gastronomische hoofdstad van Nederland weer van genot, want dan wordt het Vrijthof omgebouwd tot het grootste openlucht restaurant van het land! Die dagen wordt voor de 38e keer he Vrijthof omgebouwd tot het grootste open lucht restaurant van Nederland! Kom ‘preuve’ (proeven) bij de ruim 30 stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies!

Magisch Maastricht

Het Vrijthof wordt van 1 decembertot 1 januari wederom omgetoverd tot een waar winterparadijs ! Jong en oud kunnen er heerlijk schaatsen op de 800m² grote schaatsbaan. De skyline van Maastricht kun je bewonderen vanuit het reuzenrad. Een nostalgische grand carrousel met 2 verdiepingen zorgt voor vertier voor àlle leeftijden. Struin daarnaast de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en laat je verrassen door speciale optredens in het sfeervolle Vrijthof Paviljoen.  Even bijkomen van alle magische indrukken? Verover dan een plaatsje op een verwarmd kerstterras met zicht op de imposante Sint Servaasbasiliek en Sint Janskerk en geniet van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk met slagroom, oliebollen, of glühwein.

 

 

 

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer