Evenementen 2021

André Rieu en het Johann Strauss orkest

André Rieu is terug in Maastricht na een gedwongen jaar afwezigheid! Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Op 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 23 en 24 juli 2021 geeft André voor alweer het zestiende jaar zijn geliefde concerten. Geniet van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical... een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld.

TEFAF

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als 's werelds belangrijkste beurs voor beeldende kunst, antiek en design. Met meer dan 275 prestigieuze dealers uit 20 landen is TEFAF Maastricht een etalage voor de beste kunstwerken die momenteel op de markt zijn. Naast de traditionele gebieden met schilderijen van de oude meesters, antiek en klassieke oudheden die ongeveer de helft van de beurs beslaan, vindt u hier ook moderne en hedendaagse kunst, fotografie, sieraden, 20e-eeuws design en werken op papier.

De komende editie van TEFAF Maastricht is van 31 mei - 6 juni 2021.

Preuvenemint

Van donderdag 26 t/m zondag 29 augustus 2021 zindert de gastronomische hoofdstad van Nederland weer van genot, want dan wordt het Vrijthof omgebouwd tot het grootste openlucht restaurant van het land! Die dagen wordt voor de 39e keer he Vrijthof omgebouwd tot het grootste open lucht restaurant van Nederland! Kom ‘preuve’ (proeven) bij de ruim 30 stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies!

Magisch Maastricht

Het Vrijthof wordt van 1 decembertot 1 januari wederom omgetoverd tot een waar winterparadijs ! Jong en oud kunnen er heerlijk schaatsen op de 800m² grote schaatsbaan. De skyline van Maastricht kun je bewonderen vanuit het reuzenrad. Een nostalgische grand carrousel met 2 verdiepingen zorgt voor vertier voor àlle leeftijden. Struin daarnaast de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en laat je verrassen door speciale optredens in het sfeervolle Vrijthof Paviljoen.  Even bijkomen van alle magische indrukken? Verover dan een plaatsje op een verwarmd kerstterras met zicht op de imposante Sint Servaasbasiliek en Sint Janskerk en geniet van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk met slagroom, oliebollen, of glühwein.

 

 

 

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer