Algemene informatie

Video Maastricht Marina en omgeving, klik hier >>

Ligging Maastricht Marina Pietersplas

Maastricht Marina ligt in het glooiende Zuid-Limburgse heuvelland dicht bij Maastricht en nabij het Geul- en Gulpdal, bekend als een van de mooiste landschappen van Nederland. De haven ligt in de directe omgeving van een grote recreatieplas (plas Oost-Maarland). Het centrum van Maastricht is vlakbij en de Pietersplas ligt te midden van fraaie natuur met een netwerk van wandel- en fietsroutes.

Maastricht

Het goede leven in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, wordt duidelijk als u een bezoek brengt aan deze magnifieke stad. De sfeer van 20 eeuwen historie is bijna tastbaar aanwezig in de oude typische binnenstad. Smalle klinkerstraatjes, kerken, monumenten, herenhuizen, schatkamers en indrukwekkende gevels maken van Maastricht een zalig oord om in te verblijven en te genieten.

Het Heuvelland

In dit met vijf sterren bekroonde landschap liggen nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. De Geul en Gulp, die eeuwen geleden het landschap vormden, kabbelen nu rustig voort. Geniet van de prachtige panorama's, zie de Geuldal lammeren grazen en rust uit op één van de vele terrasjes.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer