Superhost Airbnb

Superhost Maastricht Marina: we hebben de status Superhost gekregen bij Airbnb. Dit is de definitie van een Superhost volgens Airbnb: "Superhosts zijn ervaren verhuurders die een geweldig voorbeeld zijn voor andere verhuurders en ervoor zorgen dat hun gasten bijzondere ervaringen beleven"  We zijn bijzonder trots op deze status omdat deze vooral gebaseerd  is op de uitstekende beoordelingen die onze gasten geven naar aanleiding van hun verblijf op onze Bootlodges of de Tjalk. Dit zijn enkele van de beoordelingen van onze gasten: 

"We voelden ons gelijk heel welkom door de gastvrije ontvangst. De boatlodge was helemaal zoals verwacht en super schoon. We waren onder de indruk van deze unieke locatie en komen graag nog een keer terug"
 
"Wat een geweldige plek is dit! Voor ons gevoel zaten we midden in de natuur maar toch dichtbij het centrum van Maastricht. Een goede ontvangst bij aankomst, de wijn lag al koud en heeft ons prima gesmaakt op ons terras op het water. De lodge is heel compleet uitgerust, zelfs koffie, thee, olie etc zijn aanwezig. Wij hebben een heerlijk weekend gehad en kunnen iedereen deze accommodatie van harte aanbevelen. Wij komen in ieder geval nog eens terug"
 
"We hebben het heerlijk gehad. Fantastische plek je zit dicht bij de stad, maar ook bij de Sint-Pieter berg. Fietsen gehuurd en Maastricht met de fiets ontdekt. Heerlijk gegeten bij Sofa. We hadden ook fantastische weer wat de plek nog mooier maakt"
 
 

 

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer