Superhost Airbnb Maastricht

Superhost Maastricht Marina: we hebben de status Superhost gekregen bij Airbnb. Dit is de definitie van een Superhost volgens Airbnb: "Superhosts zijn ervaren verhuurders die een geweldig voorbeeld zijn voor andere verhuurders en ervoor zorgen dat hun gasten bijzondere ervaringen beleven"  We zijn bijzonder trots op deze status omdat deze vooral gebaseerd  is op de uitstekende beoordelingen die onze gasten geven naar aanleiding van hun verblijf op onze Boatlodges. Onderin de pagina vindt u enkele beoordelingen terug. 

Airbnb Maastricht

Wat heeft een Airbnb in Maastricht u te bieden? Wanneer u op zoek bent naar een prachtige overnachting op het water waarbij u kunt genieten van de nodige rust, het voorbij varend bootverkeer en de bourgondische landschappen. Dan is het zoeken naar een Airbnb in Maastricht een uitstekende keuze. Maastricht Marina biedt u de mogelijkheid, als Superhost Airbnb, om dit allemaal te ervaren met de nodige luxe en knusse omgeving op een van onze Tiny Houses. 

Bent u dus op zoek naar een Airbnb in Maastricht? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het realiseren van prachtig verblijf waarbij u enkel hoeft te genieten. Als Superhost van Airbnb garanderen wij u een prettig verblijf waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken. 

Enkele Airbnb Maastricht beoordelingen van onze gasten

"We voelden ons gelijk heel welkom door de gastvrije ontvangst. De boatlodge was helemaal zoals verwacht en super schoon. We waren onder de indruk van deze unieke locatie en komen graag nog een keer terug"
 
"Wat een geweldige plek is dit! Voor ons gevoel zaten we midden in de natuur maar toch dichtbij het centrum van Maastricht. Een goede ontvangst bij aankomst, de wijn lag al koud en heeft ons prima gesmaakt op ons terras op het water. De lodge is heel compleet uitgerust, zelfs koffie, thee, olie etc zijn aanwezig. Wij hebben een heerlijk weekend gehad en kunnen iedereen deze accommodatie van harte aanbevelen. Wij komen in ieder geval nog eens terug"
 
"We hebben het heerlijk gehad. Fantastische plek je zit dicht bij de stad, maar ook bij de Sint-Pieter berg. Fietsen gehuurd en Maastricht met de fiets ontdekt. Heerlijk gegeten bij Sofa. We hadden ook fantastische weer wat de plek nog mooier maakt"
 
 

 

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer