Logeren aan het water

Bij een bezoek aan Maastricht kan het water u niet ontgaan zijn. De Maas splijt de Limburgse hoofdstad in tweeën met talloze mooie gebieden als resultaat. Maastricht Marina biedt u de mogelijkheid om maximaal te genieten van Maastricht, door u te laten logeren aan het water. Een vakantiesfeer ontstaat direct bij aankomst, Maastricht Marina is namelijk niet zomaar een hotel in Maastricht!

Hotel aan het water?

Maastricht Marina is een unieke mogelijkheid om te logeren óp het water. Uw kamer betreft namelijk het 18,5 meter lange schip “Op hoop van zegen”. U heeft de compleet gerenoveerde boot helemaal voor uzelf, uitgerust met ruime kajuit, tweepersoonsslaapkamer, sanitair en een kombuis (keuken) met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker! Natuurlijk is er ook een Gratis Wi-Fi verbinding tot uw beschikking!

Romantisch logeren op het water

Een romantische overnachting is gegarandeerd op Tjalk 'Op hoop van zegen'. Naast de rust van het water en de romantiek van Maastricht heeft u nog talloze mogelijkheden. Zo kunt u heerlijk dineren bij restaurant SOFA, dat direct aan de jachthaven ligt. Ook Kasteel de Hoogenweerth ligt vlakbij. Verder krijgt u iedere morgen verse broodjes en zijn er talloze mogelijkheden om het Limburgse landschap te verkennen met de fiets of te voet. Het uitgebreide modeaanbod van Maastricht is slechts op 3,5 km afstand en aan het einde van de dag kunt u barbecueën op de ligweide aan de waterkant! Als u liever iets kleiners heeft, kunt u ook kiezen voor een drijvende Tiny House.

Maastricht Marina

Maastricht Marina staat garant voor genieten in comfort en rust. Uw verblijf in de luxe jachthaven, die voorheen Pietersplas genaamd was, zal u nog lang bij blijven! Er zijn vele activiteiten die u als gast aangeboden worden. Zo kunt u bijvoorbeeld een clinic motorbootvaren doen, waarbij u een echte motorboot leert varen en manoeuvreren, of u kunt op uw gemak een potje jeu de boules spelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het logeren aan het water.

Bekijk hieronder alvast hoe onze boten eruit zien. Ook kunt u meteen doorklikken om zo meer foto's en afbeeldingen te zien van de mogelijkheden.

Bootlodge voor 2 personen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bootlodge voor 4 personen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer