Klein vaarbewijs 1 en 2

Uw klein vaarbewijs 1 en 2 haalt u bij vaarschool Maastricht Marina. Wij bieden zowel theorie- als praktijklessen onder begeleiding van professionele en ervaren instructeurs en schippers. De cursussen klein vaarbrevet 1 en 2 worden in verschillende vormen aangeboden zodat u een leergang kunt kiezen die het beste bij uw situatie past. Varen leert u niet alleen uit een boek, daarom luidt ons advies altijd om bij uw theorielessen een aantal praktijklessen te nemen. U dient dan daadwerkelijk de vaarregels toe te passen en te manoeuvreren met een boot.

Klein vaarbewijs 2 halen

Bent u in het bezit van een klein vaarbrevet 1 en wilt u uw klein vaarbewijs 2 halen? Vaarschool Maastricht Marina bereidt u voor op het Vamex examen. Het klein vaarbewijs 2 is een aanvulling op de cursus vaarbewijs 1. Gaat u op groter water varen, dan is deze cursus geen overbodige luxe. U leert o.a. varen op getijdenwater en navigeren. Onze vaarschool is als enige in Zuid-Limburg(!) CWO gecertificeerd. Dit wilt zeggen dat onze lessen voldoen aan de strenge eisen van de Commissie Watersport Opleidingen.

Praktijkcursus klein vaarbewijs 2

Gedurende de praktijkcursus klein vaarbewijs 2 staat u voor het grootste gedeelte zelf achter het roer. Theoretische uitleg van oefeningen worden in de praktijk uitgevoerd. Om deel te nemen aan de praktijkcursus is enige ervaring gewenst: het is namelijk een vervolgcursus op het klein vaarbewijs 1. In principe is echter alleen theorie nodig om uw klein vaarbewijs 2 te kunnen halen. Wilt u uw klein vaarbewijs 2 halen? Neem contact op met vaarschool Maastricht Marina zodat wij u persoonlijk kunnen helpen.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer