Klein vaarbewijs halen bij Maastricht Marina

Welkom bij vaarschool Maastricht Marina. Wij verzorgen vaarlessen en vaarcursussen ter voorbereiding op het Examen Vaarbewijs 1. Wij bieden zowel praktijk- als theorielessen aan en hebben hier al meer dan 10 jaar ervaring mee. Een vaarbewijs is niet altijd verplicht. Wanneer u voor de plezier vaart met een schip dat kleiner is dan 15 meter dan heeft u een vaarbewijs nodig. Vaart u met een motorboot korter dan 15 meter, maar kan uw boot sneller dan 20 kilometer per uur? Dan heeft u ook een vaarbewijs nodig. Voor uw eigen veiligheid is het echter raadzaam om altijd uw klein vaarbewijs te halen.

Theorie- en praktijklessen Vaarbewijs 1

Om voor uw Examen Vaarbewijs 1 te kunnen slagen moet u de theorie van het varen goed kennen. In onze theorielessen voor Klein Vaarbewijs 1 leert u o.a. de vaarregels, de reglementen, alles over de veiligheid aan boord, weersomstandigheden en boottechnieken. Afhankelijk van uw beschikbaarheid, tijd en leercapaciteit kunt u kiezen voor verschillende cursuspakketten. Wij bieden o.a. spoedcursussen en avondcursussen aan. Het is wijselijk om ook enkele praktijklessen te nemen zodat u de theorie voor Klein Vaarbewijs 1 direct kunt koppelen aan de praktijk en andersom. Bekijk hier het cursusoverzicht en maak de keuze die het beste bij u past.

Examen Vaarbewijs 1

Maastricht Marina behandelt alle theorie en praktijk die u nodig heeft om het Examen vaarbewijs 1 te halen. Het examen voor uw klein vaarbewijs 1 wordt afgenomen door Vamex Vaarbewijs en Marifoon Examens. Het examen wordt afgenomen via een computer en u kunt zich online inschrijven. Onze professionele instructeurs zullen u helpen bij het slagen voor dit examen. Uw klein vaarbewijs halen is bij Maastricht Marina geen probleem meer!

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer