Telefoon: +31 (0)433671814
E-mail: info@maastrichtmarina.nl

Evenementen 2018

Andre Rieu

Andre Rieu is al jaren een van de populairste live acts ter wereld. Geniet tijdens een uniek openluchtconcert van Rieu en het Johann Strauss orkest! De bijzondere concerten van Andre vinden jaarlijks plaats op het Vrijthof in Maastricht. Geniet van meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en meer spektakel. De shows van Rieu zijn niet voor niets razend populair.

Geniet van André's zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! Op 6, 7, 8, 13, 14, 15, 20, 21 en 22 juli 2018 geeft André voor alweer het veertiende jaar op rij zijn geliefde concerten.

 

TEFAF

TEFAF Maastricht wordt algemeen beschouwd als 's werelds grootste kunstbeurs, de standaard voor uitmuntendheid in de kunstmarkt. De beurs is echt een evenement om niet te missen door verzamelaars en vertegenwoordigers van musea.  275 van van 's werelds toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren de mooiste kunstwerken die momenteel op de markt zijn. In aanvulling op de traditionele gebieden van de Oude Meesters en antieke Works of Art, kunt u een breed scala aan klassieke moderne en hedendaagse kunst bekijken en kopen.

De TEFAF vindt in 2016 plaats van 10 tot 18 maart in het MECC in Maastricht.

 

Preuvenemint

Op 23, 24, 25 en 26 augustus vindt het grootste culinaire buitenspektakel van Nederland plaats op het Vrijthof in Maastricht: "Het 37ste Maastrichtse Preuvenement". Die dagen zindert de gastronomische hoofdstad Maastricht weer van genot, want dan wordt voor de 37e keer het Vrijthof omgebouwd tot het grootste open lucht restaurant van Nederland! Kom ‘preuve’ (proeven) bij de ruim 30 stands en laat je verrassen door de culinaire smaakexplosies!

 

Magisch Maastricht

Het Vrijthof wordt van 1 decembertot 1 januari wederom omgetoverd tot een waar winterparadijs ! Jong en oud kunnen er heerlijk schaatsen op de 800m² grote schaatsbaan. De skyline van Maastricht kun je bewonderen vanuit het reuzenrad. Een nostalgische grand carrousel met 2 verdiepingen zorgt voor vertier voor àlle leeftijden. Struin daarnaast de kerstmarkt af op zoek naar originele cadeaus en laat je verrassen door speciale optredens in het sfeervolle Vrijthof Paviljoen.  Even bijkomen van alle magische indrukken? Verover dan een plaatsje op een verwarmd kerstterras met zicht op de imposante Sint Servaasbasiliek en Sint Janskerk en geniet van winterse lekkernijen zoals warme chocolademelk met slagroom, oliebollen, of glühwein.

 

 

 

Nieuws

Superhost Maastricht Marina: we hebben de status Superhost gekregen bij Airbnb. Dit is de definitie van een Superhost volgens A ...

> Lees meer