Voorzieningen

Sanitair en steigers

Maastricht Marina onderscheidt zich door de zeer ruime ligplaatsen waardoor het manoeuvreren eenvoudig en veilig kan gebeuren. Ook voor grotere schepen (tot 35 meter) is er voldoende ruimte. Tevens is er een boothelling om uw boot te water te laten. De jachthaven beschikt over moderne toiletten en douches die in de zomer maar ook in de winter beschikbaar zijn. Dat maakt Maastricht Marina de ideale winterhaven. Er is een wasserette beschikbaar voor al onze gasten. Iedere ligplaats beschikt over een 16 ampère stroom aansluiting en er is stromend water op iedere steiger. Met de gratis Wi-Fi internet aansluiting bent u in Maastricht Marina altijd online!

Broodjes en de krant

In de zomermaanden (juli/augustus) kunt u iedere dag (behalve op zondag) verse broodjes en gebak krijgen in de haven. De bakker brengt ze  s'morgens naar de haven zodat u aan boord kunt genieten. Als u daar een krantje bij wilt lezen kan dat uiteraard ook. De Telegraaf ligt iedere morgen klaar zodat u ook op de boot niets hoeft te missen.

Watertaxi

Tijdens het zomerseizoen (april tot en met oktober) varen we met een watertaxi tussen de jachthaven en het centrum van Maastricht. 

Kapper

Tijdens het seizoen is een professionele kapper beschikbaar voor onze gasten. Het knippen van uw haar kan hier ter plekke. Voor meer uitgebreide haarstyling kunt u terecht in de salon in het centrum van Maastricht. 'Contrast Luxury Hair Care' kunt u bereiken voor het maken van een afspraak op: +31 6 1266 1484  of  +31 43 325 34 25. Het adres van de salon is: Lenculenstraat 1, 6211 KP, Maastricht.   

Privacy en Veiligheid

Het garanderen van de privacy en veiligheid hebben hoge prioriteit in Maastricht Marina. Onze gasten kunnen in alle rust en onbezorgd genieten. Het gehele terrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. Ook de parkeerplaatsen bevinden zich op het afgesloten terrein van de jachthaven.  Daarnaast is er 365 dagen per jaar, 24 uur per dag toezicht aanwezig.

Afvoer afval

Schoonhouden en hygiëne staan bij ons hoog in het vaandel. Geen overvolle vuilcontainers maar een professionele gesloten perscontainer voor het afvoeren van afval.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer