Ligplaatsen Jachthaven

Bekijk onze jachthaven vanuit het perspectief van een vogel, klik hier>>

Informatie voor passanten: als u ons met de boot wilt bezoeken adviseren we u vooraf een ligplaats te reserveren. Het aantal vrije beschikbare ligplaatsen is beperkt i.v.m. drukte.

Ruimte, Comfort & Flexibiliteit

Maastricht Marina is voorzien van moderne, kwalitatief hoogwaardige steigers voor schepen tot maar liefst 25 meter. De ruime opzet van de steigers maakt het manoeuvreren in de jachthaven eenvoudig. Maastricht Marina onderscheidt zich door flexibiliteit. Behalve jaarplaatsen kan worden gekozen voor een seizoenplaats (zomer of winter) of een maandplaats. Uiteraard zijn ook passanten voor een korte vakantie of tussenstop van harte welkom. Al onze gasten kunnen gebruik maken van de voorzieningen die de jachthaven te bieden heeft: modern sanitair, wasserette, water & elektriciteit op de steiger en gratis Wi-Fi op alle steigers.

360 graden view & plattegrond van de haven

Neem een kijkje in onze jachthaven, klik en schuif in onderstaande foto:

Voor een schets van de jachthavenplattegrond, klik hier>>

Tarieven

Als u Maastricht Marina kiest als thuishaven biedt een jaarplaats het meest gunstige tarief. Voor watersporters die een bepaalde periode gedurende het jaar bij ons willen doorbrengen kan een maandplaats een aantrekkelijke optie zijn. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor watersport in Limburg. Wilt u een vakantie in Maastricht / Zuid-Limburg doorbrengen of bent u op doorreis? Profiteer dan van ons aantrekkelijk passantentarief. Als u vijf of meer nachten verblijft is één nacht gratis! Voor al onze jachthaventarieven, klik hier>>

Reserveren

U kunt op deze website een ligplaats reserveren.  Voor het reserveren van een ligplaats, klik hier>>
Let op: reserveringen zijn niet vrijblijvend. Bij een 'no show' of annuleren binnen 3 dagen voor aankomst worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht op basis van de geldende tarieven. 

 

 

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer