Algemene informatie jachthaven

Gastvrijheid op het water

Maastricht Marina aan de Pietersplas is al jaren een begrip in de watersport. Behalve door de schitterende ligging vlakbij Maastricht, in een van de mooiste landschappen van Nederland, onderscheidt Maastricht Marina zich door gastvrijheid en kwaliteit. De ligplaatsen zijn ruim van opzet en beschikken over alle denkbare voorzieningen voor een aangenaam verblijf. In de directe nabijheid bevindt zich het sfeervolle restaurant SOFA met een groot terras dat prachtig uitzicht biedt op het schitterende Limburgse landschap.

In het hart van Europa

Maastricht Marina is perfect voor watersporters die willen genieten van alles wat Limburg te bieden heeft. De plas Oost-Maarland ligt letterlijk om de hoek en binnen 15 minuten varen kan worden aangelegd in het centrum van Maastricht. Voor watersporters die Europa als hun vaargebied zien is Maastricht Marina de ideale uitvalsbasis. Naar het Noorden zijn er een prima verbindingen met alle Nederlandse vaarwateren en België ligt bijna letterlijk op een steenworp afstand.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer