Jachthaven Pietersplas wordt Maastricht Marina

Jachthaven Pietersplas – tegenwoordig Maastricht Marina genaamd – is meer dan een gewone jachthaven. U vindt Jachthaven Pietersplas Maastricht in de buurt van Eijsden en de plas Oost-Maarland. Op de eerste plaats kunt u genieten van deze mooie omgeving maar u wilt natuurlijk ook alle luxe van een goede jachthaven. Jachthaven Pietersplas biedt dezelfde service als u gewend bent maar is verder gegaan onder een andere naam en organisatie: Maastricht Marina. Behalve ligplaatsen bieden wij sanitaire voorzieningen, boottochten en vaarlessen. Bent u dus in de buurt van Oost-Maarland, vergeet dan niet onze jachthaven te bezoeken!

Over de Pietersplas

Jachthaven Pietersplas was genaamd naar de Pietersplas, de grootste grindplas van Zuid-Limburg. De plas ligt ten noorden van Oost-Maarland, aan de rivier de Maas. De plas ligt tussen de gemeenten Maastricht en Eijsden. Wanneer we het hebben over de Jachthaven Eijsden, dan wordt er waarschijnlijk ook Jachthaven Pietersplas bedoeld. Rondom de Jachthaven Pietersplas Maastricht zijn voldoende activiteiten. De Jachthaven Pietersplas ligt in de buurt van Maastricht waar u kunt genieten van bourgondische restaurants, terrassen op het vrijthof en een stad vol geschiedenis. Als u aanmeert aan de Jachthaven Eijsden kunt u genieten van een landschap vol met recreatie en watervogels. Verder komt u er paarden tegen en is het gebied gratis toegankelijk voor alle bezoekers.

Over Jachthaven Pietersplas Maastricht

Jachthaven Pietersplas is in 1993 geopend. Na 20 jaar werd het tijd om te verhuizen en is de haven nabij Oost-Maarland overgenomen door Big Easy. Sinds 1 juli 2014 is Jachthaven Pietersplas verder gegaan onder de naam Maastricht Marina en is er een vaarschool aan de jachthaven toegevoegd. De jachthaven is uiterst modern met (verwarmde) sanitaire voorzieningen en wifi en elektriciteit. De kwaliteit van het water is er goed en wordt regelmatig gecontroleerd zodat u ook veilig kunt zwemmen in de Pietersplas.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer