Jachthaven Maastricht

Op slechts twee kilometer afstand van Maastricht ligt jachthaven Maastricht Marina, een luxe jachthaven met alle moderne voorzieningen. Wat deze Maastricht jachthaven uniek maakt zijn de uitzonderlijke grootte van de steigers en de flexibiliteit van de haven. De steigers bieden ruimte voor schepen tot wel 35 meter en zijn zo opgezet dat manoeuvreren makkelijk blijft. Wat de flexibiliteit betreft is iedereen welkom bij deze jachthaven Maastricht: eenmalige bezoekers of voorbijgangers maar natuurlijk ook schippers met een jaarplaats of seizoensplaats. Wij hopen u snel als passant of seizoensgast te mogen ontvangen!

Flexibele jachthaven Limburg

Maastricht Marina is dé jachthaven Limburg voor een vakantie in het Zuiden van het land. Een verblijf voor een aantal dagen is geen enkel probleem en ook een maandplaats behoort tot de mogelijkheden. Een ligplaats reserveren kan eenvoudig via deze website. Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Nieuwsgierig naar onze moderne faciliteiten? Wifi, elektriciteit, een wasserette en moderne sanitaire voorzieningen zijn hoe dan ook aanwezig! Maastricht Marina heeft 200 ligplaatsen voor de kleinere sportboten maar ook voor de grotere plezierjachten.

Haven Maastricht Marina: voor een topverblijf in Zuid-Limburg!

Maastricht Marina (ook wel Jachthaven Pietersplas Maastricht genoemd) is het gehele jaar geopend. In de winter biedt deze haven Maastricht ook winterplaatsen aan. Bent u op zoek naar een jachthaven Maastricht voor een (zomer)vakantie? Onze jachthaven bevindt zich aan de Pietersplas waar het 's zomers recreatie op en top is: stranden, watersport, watervogels, bloemenrijkdom en andere bezienswaardigheden zorgen ervoor dat niet alleen uw verblijf binnen onze jachthaven, maar ook uw ervaringen daarbuiten onvergetelijk zullen zijn.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer