Kom een drankje doen op ons drijvend terras

Bij Maastricht Marina draait het om water, zo ook bij ons nieuw aangelegde terras. Het is namelijk niet zomaar een plek waar u iets kunt drinken. Het terras ligt letterlijk op het water. Voor de echte waterliefhebbers is dit natuurlijk helemaal een uitkomst. Op ons drijvend terras is het heerlijk zitten in de loungesets wanneer de zon schijnt. Als u liever iets meer schaduw heeft, kunt u plaatsnemen onder het design schaduwzeil.

Geniet van de omgeving vanaf het drijvend terras

Als u even genoeg heeft van de gewone terrassen in het stadscentrum en een ander uitzicht wilt dan winkelende mensen, is het drijvend terras bij Maastricht Marina een perfecte oplossing. U kunt hier genieten van voorbij varende bootjes en uitkijken over het water. De comfortabele loungesets zullen ervoor zorgen dat u niet meer op wilt staan.

Een drijvend terras waar iedereen gebruik van kan maken

Maastricht Marina is een jachthaven, die meer biedt dan alleen een plek waar boten kunnen worden aangelegd. Bij ons kunt u bijvoorbeeld een vaarcursus of een camperplaats boeken en zelfs overnachten op het water. Dit is een bijzondere plaats om uw vakantie door te brengen. U slaapt op een echte boot op het water. Het schip is van alle gemakken voorzien. Om het thema van uw vakantie voor te zetten, kunt u een drankje komen drinken op ons drijvend terras. De haven ligt daarnaast dichtbij het mooie Maastrichtse centrum, als u even vaste grond onder de voeten wilt.  

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer