Telefoon: +31 (0)433671814
E-mail: info@maastrichtmarina.nl

Campers

Top standplaats en voorzieningen

Bekijk onze jachthaven vanuit het perspectief van een vogel, klik hier>>

Zoekt u een prachtige plaats om enkele dagen met uw camper te verblijven? Maastricht Marina beschikt over een beperkt aantal plaatsen direct aan de jachthaven. Geniet van het mooie uitzicht over de Maas en de Pietersplas. Voor alle camperstandplaatsen is elektriciteitsvoorziening en een centrale watervoorziening beschikbaar. U kunt tevens gebruik maken van onze moderne sanitaire voorzieningen*  en er is gratis WiFi beschikbaar. Onze jachthaven is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. We richten ons primair op volwassenen die op zoek zijn naar een mooie plaats met comfort en rust. 

*Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) zijn de sanitaire voorzieningen beperkt tot  één douche en één toilet. 

Bereikbaarheid camperlocatie

Onze jachthaven ligt vlakbij het centrum van Maastricht (3,5 KM) en het mooie Limburgse heuvellandschap. Ideaal om lekker te fietsen en wandelen. Maastricht Marina ligt ongeveer 2 kilometer vanaf de autosnelweg A2 en het Academische Ziekenhuis Maastricht (AZM). Het Expositie- en congrescentrum, MECC, ligt op 2 KM afstand. Tijdens het zomerseizoen (april tot en met oktober) varen we met een watertaxi tussen de jachthaven / camperplaats en het centrum van Maastricht. Het hele jachthaventerrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. U kunt dus veilig parkeren en met gerust hart de omgeving verkennen. Voor enkele spelregels van onze camperplaatsen, klik hier >>

Openingstijden

Aankomst kan tussen 13.00 - 19.00 uur. Andere aankomsttijden uitsluitend mogelijk na afstemming, minimaal 1 dag vooraf, met de havenmeester. Op de dag van vertrek dient de plaats uiterlijk om 13.00 uur te worden verlaten.

De camperplaats is het geopend van februari tot en met december (5 - 31 Januari gesloten). In de wintermaanden, 1 oktober - 1 april, is het havenkantoor op woensdag gesloten. Dat betekent dat aankomst op woensdag in die periode niet mogelijk is. Campers die al aanwezig zijn kunnen gewoon blijven staan, alle voorzieningen blijven beschikbaar.  

Informatie & reserveren

Gezien het beperkt aantal beschikbare plaatsen is het aan te bevelen minimaal 1 dag voor aankomst te reserveren als u zeker wilt zijn van een plekje. De kosten zijn 18,00 euro per dag inclusief toeristenbelasting voor 2 personen. Voor extra personen wordt 1,50 euro toeristenbelasting per persoon, per dag doorberekend.  Alle voorzieningen zijn inclusief: elektriciteit, water, WiFi en gebruik van het luxe sanitair. Voor campers (eventueel in combinatie met een aanhanger) met een lengte vanaf 8 meter  geldt een toeslag van 7,50 euro per nacht. De reserveringen lopen van 13.00 uur op de dag van aankomst tot 13.00 uur op de dag van vertrek. Als u op een later tijdstip wilt vertrekken omdat u nog een middagje in Maastricht wilt doorbrengen wordt voor de laatste dag een toeslag van 50% in rekening gebracht. Bij drukte zal de camper dan verplaatst moeten worden. Aankomst is mogelijk tot 19.00 uur. Als u door omstandigheden toch later wilt aankomen dit graag vooraf afstemmen bij reserveren.

Voor het reserveren van een camperplaats, klik hier >>

Nieuws

Ontdek het water Op 13 mei a.s. bent u van harte welkom bij Maastricht Marina. Wij openen die dag onze poort vanaf 11.00 to ...

> Lees meer