Telefoon: +31 (0)433671814
E-mail: info@maastrichtmarina.nl

Campers

Top standplaats en voorzieningen

Bekijk onze jachthaven vanuit het perspectief van een vogel, klik hier>>

Zoekt u een prachtige plaats om enkele dagen met uw camper te verblijven? Maastricht Marina beschikt over een beperkt aantal plaatsen direct aan de jachthaven. Geniet van het mooie uitzicht over de Maas en de Pietersplas. Voor alle camperstandplaatsen is elektriciteitsvoorziening en een centrale watervoorziening beschikbaar. U kunt tevens gebruik maken van onze moderne sanitaire voorzieningen*  en er is gratis WiFi beschikbaar. Onze jachthaven is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. We richten ons primair op volwassenen die op zoek zijn naar een mooie plaats met comfort en rust. 

*Tijdens de wintermaanden (november t/m maart) zijn de sanitaire voorzieningen beperkt tot  één douche en één toilet. 

Bereikbaarheid camperlocatie

Onze jachthaven ligt vlakbij het centrum van Maastricht (3,5 KM) en het mooie Limburgse heuvellandschap. Ideaal om lekker te fietsen en wandelen. Maastricht Marina ligt ongeveer 2 kilometer vanaf de autosnelweg A2 en het Academische Ziekenhuis Maastricht (AZM). Het Expositie- en congrescentrum, MECC, ligt op 2 KM afstand. Tijdens het zomerseizoen (april tot en met september) varen we met een watertaxi tussen de jachthaven / camperplaats en het centrum van Maastricht. Het hele jachthaventerrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. U kunt dus veilig parkeren en met gerust hart de omgeving verkennen. Voor enkele spelregels van onze camperplaatsen, klik hier >>

Openingstijden

Aankomst kan tussen 13.00 - 19.00 uur. Andere aankomsttijden uitsluitend mogelijk na afstemming, minimaal 1 dag vooraf, met de havenmeester. Op de dag van vertrek dient de plaats uiterlijk om 13.00 uur te worden verlaten.

De camperplaats is het geopend van februari tot en met december (5 januari - 2 februari gesloten). In de wintermaanden, 1 november - 1 april, is het havenkantoor op woensdag gesloten. Dat betekent dat aankomst op woensdag in die periode niet mogelijk is. Campers die al aanwezig zijn kunnen gewoon blijven staan, alle voorzieningen blijven beschikbaar.  

Informatie & reserveren

Reserveringsverzoeken voor juli 2018 kunnen pas vanaf 1 februari 2018 worden gedaan. Reserveringen worden dan toegewezen zolang er vrije plaatsen beschikbaar zijn.

Het is aan te bevelen te reserveren via onze website als u zeker wilt zijn van een plekje. Reserveringen zijn niet vrijblijvend (zie hieronder voor de annuleringsvoorwaarden). 

De kosten zijn 18,50 euro per dag inclusief toeristenbelasting voor 2 personen. Voor extra personen wordt 1,50 euro toeristenbelasting per persoon, per dag doorberekend.  Alle voorzieningen zijn inclusief: elektriciteit, water, WiFi en gebruik van het luxe sanitair. Voor campers (eventueel in combinatie met een aanhanger) met een lengte vanaf 8 meter  geldt een toeslag van 4,50 euro per nacht. De reserveringen lopen van 13.00 uur op de dag van aankomst tot 13.00 uur op de dag van vertrek. Aankomst is mogelijk tot 19.00 uur. Als u door omstandigheden toch later wilt aankomen is dit uitsluitend mogelijk na overleg vooraf. (aankomsten in de latere avonduren zijn sowieso niet mogelijk)

Annuleringsvoorwaarden
Als u binnen 3 dagen voor de geplande aankomst annuleert, wordt het volledige bedrag, voor het aantal gereserveerde dagen, in rekening gebracht. In 2018 is dit 15,50 euro per gereserveerde dag. Dit is het geldende dagtarief (18,50 euro in 2018) minus de toeristenbelasting voor 2 personen.

Voor het reserveren van een camperplaats, klik hier >>

Nieuws

Superhost Maastricht Marina: we hebben de status Superhost gekregen bij Airbnb. Dit is de definitie van een Superhost volgens A ...

> Lees meer