Campers

Top standplaats en voorzieningen

Bekijk video Maastricht Marina, klik hier>>

Corona: informeer uzelf omtrent de actuele stand van zaken en de adviezen van de overheid. Algemeen: U dient minimaal 1,5 meter afstand te houden van andere gasten.

Zoekt u een prachtige plaats om enkele dagen met uw camper te verblijven? Maastricht Marina beschikt over een beperkt aantal plaatsen direct aan de jachthaven. Geniet van het mooie uitzicht over de Maas en de Pietersplas. Voor alle camperstandplaatsen is elektriciteitsvoorziening en een centrale watervoorziening beschikbaar. U kunt tevens gebruik maken van onze overige voorzieningen en er is gratis WiFi beschikbaar. Onze jachthaven is minder geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. We richten ons primair op volwassenen die op zoek zijn naar een mooie plaats met comfort en rust. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bereikbaarheid camperlocatie

Onze jachthaven ligt vlakbij het centrum van Maastricht (3,5 KM) en het mooie Limburgse heuvellandschap. Ideaal om lekker te wandelen en fietsen. Maastricht Marina ligt ongeveer 2 kilometer vanaf de autosnelweg A2 en het Academische Ziekenhuis Maastricht (AZM). Het Expositie- en congrescentrum, MECC, ligt op 2 KM afstand. Tijdens het zomerseizoen (april tot en met september) varen we met een watertaxi tussen de jachthaven / camperplaats en het centrum van Maastricht. Het hele jachthaventerrein is afgesloten en uitsluitend toegankelijk voor bevoegde personen. U kunt dus veilig parkeren en met gerust hart de omgeving verkennen.

Voor enkele spelregels van onze camperplaatsen, klik hier >>

Openingstijden

Aankomst kan tussen 13.00 - 19.00 uur. Andere aankomsttijden uitsluitend mogelijk na toestemming, minimaal 1 dag vooraf, van de havenmeester. Op de dag van vertrek dient de plaats uiterlijk om 13.00 uur te worden verlaten.

Let op! Tijdens de wintermaanden, december t/m  maart, zijn er beperkt sanitaire voorzieningen beschikbaar (1 douche/1 toilet). Tijdens de maand januari zijn we gesloten.

Informatie & reserveren

Het is aan te bevelen te reserveren via onze website als u zeker wilt zijn van een plekje. Reserveringen zijn niet vrijblijvend (zie hieronder voor de annuleringsvoorwaarden).
De kosten zijn 21 euro per dag (13.00 - 13.00 uur) voor 2 personen, alles inclusief. Voor extra personen wordt 2 euro per persoon, per dag doorberekend.  Alle voorzieningen zijn inclusief: elektriciteit, water, WiFi en gebruik van het luxe sanitair. Voor campers (eventueel in combinatie met een aanhanger) met een lengte vanaf 8 meter  geldt een toeslag van 4,50 euro per nacht. De maximale lengte is 9 meter. U kunt in het havenkantoor betalen met de PIN, contant of met een creditcard (Visa/Mastercard). Bij betaling met een creditcard wordt 2% toeslag in rekening gebracht.  De reserveringen lopen van 13.00 uur op de dag van aankomst tot 13.00 uur op de dag van vertrek. Aankomst is mogelijk tot 19.00 uur. Als u door omstandigheden toch later wilt aankomen is dit uitsluitend mogelijk na overleg vooraf. (aankomsten in de latere avonduren zijn sowieso niet mogelijk). Plaatsen worden toegewezen door de havenmeester. Specifieke plaatsen kunnen niet worden gereserveerd. Caravans en tenten zijn niet toegestaan.

Reserveren van een camperplaats, klik hier >>

Annuleringsvoorwaarden
Als u binnen 3 dagen voor de geplande aankomst annuleert, wordt het volledige bedrag, voor het aantal gereserveerde dagen, in rekening gebracht. In 2021 is dit 18,00 euro per gereserveerde dag. 

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer