Plaatsen voor Campers in Maastricht

Camperplaatsen aan de jachthaven in Maastricht

Vakanties met de camper zijn erg populair en daarmee is de vraag naar mooie camperplaatsen zeer groot. Aan de jachthaven Maastricht Marina zijn enkele fantastische plaatsen voor uw kampeerauto beschikbaar. Voor iedere kampeerwagen ook wel mobilhome of motorhome genoemd, is een mooie plek vlakbij het water beschikbaar. Voor iedere camper zijn voorzieningen zoals elektriciteit, drinkwater en sanitair beschikbaar. Het camperen in jachthaven Maastricht Marina wordt hiermee een echte luxe belevenis.

Standplaats voor de camper bij autosnelweg A2

Als u op reis bent met uw camper wilt u natuurlijk niet te ver van de snelweg kunnen parkeren. Onze jachthaven ligt op 2 kilometer afstand van autoweg A2. Maastricht Marina ligt centraal in het mooie Limburgse landschap. U kunt dus genieten van al het moois dat Limburg en Maastricht te bieden hebben. De jachthaven is de ideale uitvalsbasis om te wandelen en fietsen in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Dus als u met u camper onderweg bent naar Limburg en op zoek bent naar een mooie camperplaats denk dan aan Jachthaven Maastricht Marina in Maastricht.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer