Camperplaats Limburg bij Maastricht Marina

Kamperen in Limburg staat garant voor een heerlijke vakantie. Bij Maastricht Marina, een schitterende camperplaats in Limburg, weet u al helemaal zeker dat u kunt genieten van prachtige uitzichten en dat er genoeg vertier is in de nabije omgeving. Ga eropuit in het bourgondische Maastricht, ga dineren bij een restaurant pal aan het water of huur een fiets om de natuurlijke omgeving te verkennen. Als camperplaats in Limburg biedt Maastricht Marina veel mogelijkheden voor een fantastisch en veelzijdig verblijf in het zuidelijkste stukje van Nederland.

Van alle gemakken voorzien

De camperplaatsen van Maastricht Marina zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u gebruik maken van WiFi, dat is bij de prijs inbegrepen. Hetzelfde geldt voor elektriciteit, sanitaire voorzieningen en water. U kunt tijdens uw verblijf dus genieten in comfort. Maastricht Marina is dan ook de ideale locatie wanneer u op zoek bent naar camperplaatsen in Maastricht. U verblijft aan het water en kunt genieten van een prachtig uitzicht. Tegelijkertijd bevindt u zich op slechts 3,5 km van het gezellige centrum van Maastricht.

Praktische informatie van de camperplaats in Limburg

Maastricht Marina heeft een beperkt aantal camperplaatsen in Limburg beschikbaar, op een mooie locatie aan het water bij de Maas en de Pietersplas. Het is daarom aan te raden om vóór uw aankomst te checken of er ruimte is en uw plekje te reserveren. Wat u moet weten:

  • Camperplaatsen zijn inclusief gebruik sanitair, WiFi, elektriciteit en water. 
  • Voor campers langer dan 8 meter betaalt u een toeslag.
  • U reserveert een camperplaats van 13:00 uur tot 13:00 uur. Wilt u iets langer gebruik maken van uw camperplaats? Dat kan! We rekenen dan een toeslag van 50%.
  • De camperplaatsen in Limburg bij Maastricht Marina zijn het hele jaar door te boeken. U kunt alleen niet arriveren op woensdagen van 1 oktober tot 1 april, want dan is het havenkantoor dicht.
  • U kunt met uw camper het terrein oprijden tot 19:00 uur. Wordt het later? Neem dan van tevoren contact hierover op, dan kijken we hoe we het kunnen regelen.

Wilt u genieten van het prachtige uitzicht over de Maas en de Pietersplas? Boek dan nu uw camperplaats in Limburg bij Maastricht Marina >>

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer