Camperplaats bij jachthaven Maastricht Marina

Wanneer u een mooie camperplaats zoekt waar u een ontspannende vakantie kunt doorbrengen, dan is een camperplaats bij een jachthaven een goede optie. Daarmee kiest u namelijk automatisch voor een schitterend uitzicht over het water. Wanneer u de keuze maakt voor camperplaatsen van Maastricht Marina, dan verblijft u slechts op 3,5 kilometer van hartje Maastricht. Kortom: een dergelijke camperplaats aan de jachthaven biedt u het beste van twee werelden! U kunt optimaal tot rust komen en de alledaagse zorgen en sleur vergeten, maar u zit wel dichtbij het bruisende Maastricht. U heeft dus gegarandeerd een heerlijke vakantie!

De omgeving van de camperplaats bij de jachthaven

De omgeving van de camperplaats bij jachthaven Maastricht Marina is erg groen en er is van alles te beleven. Allereerst kunt u het Geul- en Gulpdal bezoeken, één van de mooiste plekjes van Nederland. Ga er wandelen of neem de fiets voor een fietstocht door dit groene heuvellandschap. Wilt u iets actiefs ondernemen en houdt u van watersport? Dan moet u bij de grote recreatieplas Oost-Maarland zijn. Liever te midden van al het groen een balletje slaan op een golfbaan? Dan is Golfbaan Het Rijk van Margraten een aanrader. Voor musea (bijvoorbeeld het Bonnefanten museum), winkels, restaurants en andere (culturele) activiteiten gaat u naar het centrum van Maastricht, op 3,5 km afstand. De jachthaven camperplaatsen van Maastricht Marina zijn dus de ideale uitvalsbasis voor tal van activiteiten.

Meer informatie en reserveren?

De camperplaats bij jachthaven Maastricht Marina is een perfecte locatie om uw camper te stallen voor een fijne vakantie of weekendje weg. U heeft er beschikking over allerlei faciliteiten, zoals WiFi, uitstekend sanitair, elektriciteit en water. Het aantal camperplaatsen is echter beperkt, dus vooraf reserveren is aan te raden. Klik hier om direct online te reserveren.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer