Camperplaats aan het water bij Maastricht Marina

Een camperplaats aan het water maakt het mogelijk om direct na het ontwaken te genieten van een prachtige omgeving. Geniet van het uitzicht over de Maas, de Pietersplas en de mooie jachthaven van Maastricht. Optimaal genieten kan het best als u over goede voorzieningen beschikt en die voorzieningen zijn bij Maastricht Marina perfect geregeld!

WiFi, elektriciteit, water en sanitair

Bij uw camperplaats aan het water bij Maastricht Marina is gratis gebruik van WiFi, elektriciteit, water en sanitair inbegrepen bij de prijs per dag. U bent dus dus volledig onder de 'pannen' en kunt u zorgeloos genieten van uw dagje, weekendje, midweekje of complete vakantie in het bruisende Maastricht.  

Comfort & rust bij de camperplaats aan het water

Comfort vindt u bij Maastricht Marina gegarandeerd. U bevindt zich in het bruisende Maastricht, maar kunt toch genieten van de rust die bij de camperplaats aan het water heerst. Fluitende vogels, kwakende eenden, kabbelend water tegen de boten in de haven, en verder helemaal niets. Als u de rust wilt opzoeken om zo heerlijk te kunnen ontspannen tussen uw uitstapjes in Maastricht door, dan zit u bij de camperplaats aan het water van Maastricht Marina zeker goed.

Wilt u er even tussenuit?

Wilt u gaan wandelen, fietsen, winkelen of een museum bezoeken zoals het Bonnefanten museum? Wandelen en fietsen kan in de direct omgeving van de camperplaats en voor musea en winkels gaat u naar het Maastrichtse centrum, op slechts 3,5 km afstand. Een auto, taxi of fiets is niet eens nodig, want de afstand naar het centrum is te voet ook goed te doen! Dan kunt u gelijk genieten van de mooie omgeving bij de Maas.

Lees hier meer over de camperplaats aan het water en reserveer uw plekje!

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer