Ligplaats te huur Maastricht Marina

Onze jachthaven op de Pietersplas in Zuid-Limburg heeft alle comfort die u wenst voor uw bootstalling. Maastricht Marina onderscheidt zich door de extreem ruime opzet van de steigers. Wij hebben namelijk ruimte voor schepen tot wel 35 meter(!). Uw boot stallen kan bij ons voor een week, maand, seizoen of jaar. Bent u slechts passerend? Ook dan zijn er mogelijkheden voor een bootstalling bij Maastricht Marina. Neem vlug contact met ons op voor de mogelijkheden.

Luxe bootstalling

Maastricht Marina is geen gewone bootstalling. Onze jachthaven heeft voor uw boot een luxe ligplaats te huur. Ruime steigers, de keuze uit een seizoens-, maand-, of weekplaats, en zelfs de mogelijkheid voor een korte tussenstop. Maar dat is nog lang niet alles, jachthaven Maastricht Marina heeft namelijk ook voorzieningen zoals gratis wifi, een wasserette, schoon water en elektriciteit. Het belangrijkste is natuurlijk dat uw bootstalling in orde is. Maastricht Marina zorgt dan ook voor een schone stalling voor uw boot. We verzorgen de afvoer van het afval zodat u in onze haven geen volle vuilcontainer zult treffen. Hygiëne is belangrijk, ook rondom het water!

Veilige bootstalling

Jachthaven Maastricht Marina is een flexibele, luxe aanlegplaats. Een ligplaats bij onze haven is daarnaast ook veilig. Alleen personen met bevoegdheid worden toegelaten op ons terrein. Het terrein is volledig afgesloten en enkel toegankelijk voor gerechtigden. Wij verzorgen tevens toezicht dat 24 uur per dag aanwezig is, iedere dag van het jaar. Wij beseffen namelijk dat uw boot van grote waarde is en wij willen kunnen garanderen dat dit zo blijft.

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer