Omboek flexibiliteit 2021: Ondanks Corona zorgeloos uw houseboat boeken!

Gezien de onzekere situatie als gevolg van Corona begrijpen we natuurlijk dat u twijfelt om te boeken. Wij bieden u daarom de flexibiliteit om uw vakantie tot 1 dag voor aankomst om te boeken naar een andere periode. Hiermee bent u er zeker van dat u kunt genieten van een heerlijk verblijf in Maastricht.

Deze omboekgarantie geldt indien geboekt is in een periode waarin aan een of meerdere van de volgende voorwaarden is voldaan:
* Gesloten grens: Nederland is niet toegankelijk voor buitenlandse gasten. (deze restrictie is voor Nederlandse gasten dus geen beletsel)
* Voor buitenlandse gasten: Er is, in het land van herkomst, een negatief reisadvies (code oranje of code rood) voor Nederlands Limburg en/of geheel Nederland afgegeven.
* Er geldt een quarantaine plicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies
* Maastricht Marina moet sluiten als onderdeel van de geldende Corona maatregelen en is dus niet in staat de geboekte diensten te leveren.

Bovenstaande dient op de officiële website van de Nederlandse overheid of overheid van het land van herkomst te worden gecommuniceerd. De huursom van de boeking blijft gelijk. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil bij.

Nieuws

Maastricht Marina beschikt nu ook over oplaadvoorzieningen voor electrische auto's. Het systeem werkt met de standaard pasjes ...

> Lees meer