Bijzondere overnachtingen in Nederland

Op zoek naar een bijzondere overnachting voor een onvergetelijk weekendje weg of een romantische vakantie? Dan is Maastricht Marina zeker iets voor u. Bij Maastricht Marina overnacht u op een boot in de jachthaven overnachten. U krijgt een eigen boot ter beschikking, zodat u voldoende privacy heeft. Geniet van de rust, met alle voordelen van Maastricht dichtbij! We doen er alles aan om u te laten genieten van de bijzondere overnachtingen in Limburg, in de mooie jachthaven van Maastricht.

De tjalk van Maastricht Marina

'Op hoop van zegen' is de naam van de ruim 18,5 meter lange Tjalk van Maastricht Marina. U vertoeft in luxe, met een traditioneel ingerichte kajuit, kombuis (keuken) uitgerust met magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker. Ook beschikt u over een 2-persoonsbed en natuurlijk het nodige sanitair. Maak verbinding met onze gratis wifi en deel uw momenten en ervaringen via het internet. Een verblijf op onze tjalk is met zekerheid een aangename en bijzondere overnachting. Bekijk hier foto's van onze tjalk >>

Bijzondere overnachtingen in Limburg en comfortabele voorzieningen

U verblijft dus op de romantische Tjalk, die u uitgebreid de ruimte biedt om te genieten van uw vakantie. Maar de bijzondere overnachtingen in Maastricht, bij Maastricht Marina, bieden meer. Zo kunt u naar wens ontbijt bezorgd krijgen en kunt u 's avonds lekker uit eten gaan bij Restaurant SOFA dat direct aan de jachthaven grenst. Er zijn ruime mogelijkheden om de omgeving te verkennen met de fiets of te voet en u kunt zelfs een clinic doen om met een motorboot te leren varen. Het centrum van Maastricht bevindt zich slechts 3,5 km van de haven en deze afstand is dus makkelijk te lopen.

Combineer de bijzondere overnachting met een bezoek aan Maastricht

Maastricht is de meest bruisende stad van het zuiden in Nederland. Het biedt talloze mogelijkheden voor een onvergetelijk bezoek. Zo staat het bekend als modestad en heeft het een authentiek karakter dat ongetwijfeld indruk op u zal maken. U kunt er echt Limburgs genieten in één van de vele restaurants of even heerlijk ontspannen op een terras in het centrum. Maastricht is zeker een bezoek waard!

Boek snel uw bijzondere overnachtingen in Maastricht via Maastricht Marina. U kunt naast de Tjalk namelijk ook nog een bootlodge (Tiny House op het water) huren!

2-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4-persoons bootlodge:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjalk:

Nieuws

Met een score van 9,1 heeft Booking.com de Boatlodges van Maastricht Marina uitgeroepen tot winnaar van de Guest Review Awards 201 ...

> Lees meer